Вийди з кімнати

Знайди спосіб вийти з кімнати

Друзі! Знайдено спосіб, який виріже з вашого життя кілька годин! Без алкоголю, без наркотиків, без ГМО!

До Вашої уваги цікава і захоплююча гра на технології флеш – “Знайди спосіб вийти із кімнати”. Для цієї гри Вам потрібно небагато: флеш-програвач, миша, колонки (або навушники), здоровий глузд, азарт, терпіння.

Суть гри: за сюжетом гри, як у фільмі “Пила”, ви опиняєтесь в кімнаті. Як ви туди потрапили і як звідси вибратись – невідомо. Але, на щастя, ви не прикуті, а можете вільно рухатись кімнатою. І, на жаль, ногу відрізати не доведеться 👿 . На перший погляд в кімнаті немає нічого? окрім заставлених стільцем дверей, кейса, якихось щитків і картини. Але це лише на перший погляд… Ви починаєте оглядати кімнату і починається найцікавіше…

Мета гри: використовуючи розміщені у кімнаті предмети слід пройти ланцюжок із квестів і головоломок, аби врешті-решт знайти спосіб вийти із кімнати.

Для проходження гри і навігації по кімнаті використовуйте лише мишу.

Звернуть увагу:

  • В кімнаті немає жодного зайвого предмета.
  • Предмети можуть взаємодіяти між собою.
  • Ви можете застосувати один предмет до іншого.
  • Будьте уважні.

Переконливе прохання: не давайте в коментарях чітких детальних підказок та інструкцій з проходження головоломки. Не задавайте питань, в яких міститься надто багато інформації. Не пишіть фраз на зразок “я найшов то-то там-то, запхав то-то туди-то і вилізло то-то, що мені робити?”. Дайте можливість людям розім’яти мозок та зловити азарт. Можна давати натяки та дрібні підказки. Всі коментарі модеруються. Надто відверті можуть бути видалені. В деяких коментарях можуть бути видалені зайві деталі.